snel & Flexibel

Onze Contracten

Baron Agency ontzorgt je van jouw personeel te kort. Je huurt bij ons online medewerkers in tegen een scherp all-in uurtarief. Je online medewerker werkt op één van onze kantoren of remote. In onze contracten worden onder andere het budget, de resultaten en de tijdlijn/deadlines gespecificeerd om ervoor te zorgen dat aan alle behoeften wordt voldaan. 

Baron Agency heeft een groot team van online medewerkers waardoor er snel en flexibel geschakeld kan worden. Met een ondernemende mentaliteit zorgen wij voor een match voor jouw organisatie.

Onze Flexibele Contracten

Fulltime Teamlid

Jouw dedicated fulltime online medewerker die het beste past bij jouw projectvereisten en rechtstreeks aan je rapporteert.

Duur: 5 dagen 40 uur/week

Parttime Uren

Je betaalt een vast aantal uren per maand voor jouw online medewerker. Ophogen of verminderen van uren is in overleg mogelijk. 

Duur: Uren & dagen in overleg

Project Basis

Je betaalt een vast bedrag, wat betekent dat je van te voren weet wat de kosten zijn voor jouw project. We stellen samen een requirements document op.

Duur: In overleg

Managing director

Baron Agency

info@baronagency.nl

+31 10 322 0245

Klaar voor jouw online mederwerker?

Wil je meer informatie over het inhuren van een online medewerker? Bel ons of laat je contactgegevens achter. We informeren je graag en vrijblijvend over alle mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

Cart

No products in the cart.

X