ONZE DIENSTEN

Zakelijke-telefonie-welke-telefoon-past-het-beste-bij-mijn-bedrijf

Social Media Manager

Social media heeft vandaag de dag meer invloed dan ooit.
Tegenwoordig maakt elke potentiële klant dagelijks gebruik van social media. Online aanwezigheid heeft voor je onderneming verschillende voordelen. Je bent dag en nacht te vinden, aangezien social media geen sluitingstijd heeft. Het is daarom zonde als je er niks mee doet. Wij zorgen ervoor dat jouw pagina’s dagelijks actief zijn, de juiste doelgroep bereiken en voorzien zijn van de juiste en pakkende content.

Zonder goede content word je nooit een baas op social media. Je wilt dat de bezoeker van jouw pagina’s zich direct aangesproken voelt en meer wilt weten over jouw bedrijf of product. Wij zorgen er voor dat dit gebeurt, je bericht opvalt en aansluit bij het imago en de visie van jouw onderneming of product. Opvallen is tenslotte meer dan lawaai maken!

pj 40

Online Marketeer

De groei in online bestedingen en het aantal online aankopen neemt jaarlijks toe. Naar verwachting zullen deze aantallen de komende jaren blijven stijgen. Websites en apps worden steeds gebruiksvriendelijker en de consument raakt meer en meer vertrouwd met online winkelen. Daarom is online adverteren de uitkomst.

Gebaseerd op de resultaten van de social strategie creëren wij de juiste content & doelgroep(en) voor uw organisatie, samen gaan wij op zoek naar verschillende thema’s zodat we de juiste doelgroep(en) kunnen aanspreken, inspireren en informeren. Onze online marketeer specialisten van Baron Agency creëren daarom de juiste look and feel in de vorm van beeld, tekst en tone of voice en dit vertalen ze door naar de advertenties en andere uitingen.  

Business Team Corporate Marketing Working Concept
Graphic-Designer

Grafisch Designer

Een huisstijl is vaak het eerste wat een klant of bezoeker ziet, dit draagt bij aan de herkenbaarheid van jouw merk. Een huisstijl is meer dan alleen het logo, denk hierbij ook aan herkenbare frames, tone of voice, de highlights en je biografie.

Met een grafisch designer in je team kan je veel sneller schakelen en je brand creatief naar de online wereld brengen. 

Young girl using smart phone,Social media concept.

Foto & Videografie

De content voor uw brand is na de strategie het meest belangrijk, dit is wat de volgers en potentiële klanten te zien zullen krijgen. Onze foto & videografie specialisten creëren daarom de juiste look and feel in de vorm van beeld, tekst en tone of voice en dit vertalen we door naar de website, social media kanalen en andere uitingen. Met creatieve content die past bij jouw organisatie tilt een content marketing specialist je merk naar het volgende niveau. 

soorten-fotografie
1862x1040_remote-tools-free-video-editors-to-shape-film-production-from-any-location

Content Editor

Een content editor is verantwoordelijk voor de samenstelling van tekstueel materiaal en de bewerking ervan. Dat materiaal kan voor tal van media ingezet worden, denk aan teksten voor films en tv-series, artikelen voor een reiswebsite of stukken in de krant. De content editor kan dit materiaal zelf creëren of produceren, maar zijn rol als editor bestaat er technisch gezien hoofdzakelijk uit om bestaand materiaal bij te schaven om zo tot een volwaardig eindproduct te komen.

Concreet betekent dit dat de editor vaak het werk van anderen samenstelt, beoordeelt en aanpast. Huur nu je content editor snel & flexibel in. 

pj 40

Creatieve Copywriter

Een copywriter zorgt voor woorden. Een creatieve copywriter levert woorden en ideeën die de commerciële impact van communicatie helpen versnellen. Creative copywriting gaat in eerste instantie niet alleen over het geven van informatie. Het gaat om het geven van informatie – op een interessante manier. Het gaat niet alleen om het schrijven, maar om hoe je tot denken aanzet. Door anders te denken.

Een creatieve copywriter is een kunstenaar in dienst voor jou organisatie. 

960x0
main-qimg-dfc7d07a56b403ae067e55f9e31259f2-lq

SEO Specialist

SEO is de afkorting van de Engelse term ‘Search Engine Optimization’ wat in het Nederlands zoekmachine optimalisatie betekent. Een zoekmachine optimalisatie specialist is iemand die ervoor zorgt dat websites op de juiste manier aangepast worden zodat ze beter gevonden worden in Google. Dus een SEO specialist zorgt er voor dat je met je website hoger scoort in de Google zoekresultaten. Een probleem waar veel ondernemers mee kampen, is dat ze organisch niet gevonden worden en halen zo als het ware geen gratis omzet uit Google.

pj 40

Website Development

Website ontwikkeling is een centraal onderdeel bij het laten maken van een website. Dit is namelijk de fase waarin je website echt gebouwd wordt. Voor elke klant maken we de website op maat in het content managementsysteem WordPress. Als gespecialiseerde WordPress Developer kunnen we in dit CMS namelijk precies in elkaar zetten wat jij voor ogen hebt.

Een unieke website laten maken die presteert! Een website developer bouwt jouw unieke website. Succesvol, professioneel en betrouwbaar. Onze specialisten maken jouw WordPress website op basis van jouw wensen en met een uniek webdesign.

Website development layout sketch drawing

Ik ben opzoek naar een:

Cart

No products in the cart.

X