Job Marketing

Job Marketing

Een gouden wervingscampagne

“Vaarwel tegen de lastige en kostbare weg van personeelswerving – bij Baron Agency maken we het eenvoudig en doeltreffend.

Stap 01 /

Wervingscampagne

We creëren wervingscampagnes in jouw naam en huisstijl. Zodra sollicitanten binnenkomen, nemen we dezelfde dag contact met hen op voor screening. Hierdoor ontvang je alleen kandidaten die perfect passen bij jouw vacature en met wie het contact al warm is.

Stap 02 /

Sollicitatie funnel

Een op maat gemaakte sollicitatie-funnel waar kandidaten moeiteloos kunnen solliciteren zonder de traditionele CV en motivatiebrief, maar waarbij je toch een helder beeld van de kandidaat krijgt.

Stap 03 /

Sollicitanten Dashboard

Een persoonlijk dashboard dat voorziet in een overzichtelijke weergave van alle sollicitanten, waardoor het gemakkelijk is om de status van elke kandidaat te volgen en relevante informatie te beheren.

0

Jaar Ervaring

0

sollicitanten 

0

Branches

Social media

88% meer bereik

Social media inzetten om personeel te werven!

We richten ons op passieve werkzoekenden, mensen die misschien niet actief op zoek zijn maar wel interesse hebben als ze onze campagnes tegenkomen op social media. Met een bereik dat 88% hoger ligt dan traditionele jobboards, spreken we een breder publiek aan.

Waarom kiezen voor job marketing?

Ben je op zoek naar nieuwe teamleden die naadloos aansluiten bij de cultuur van jouw bedrijf, maar weet je niet waar te beginnen? Met onze expertise kunnen we het juiste talent aantrekken, enthousiasmeren en begeleiden naar jouw organisatie.

Onze dienstverlening omvat job marketing, employer branding en interim recruitment. Door deze drie elementen slim te combineren, creëren we een krachtige wervingscampagne waarbij we je volledig ondersteunen en adviseren.

Vacature vullen?

Zeg vaarwel tegen uw personeelstekort en omarm de toekomst van succesvolle werving! Wij hebben al honderden ondernemers geholpen met dit probleem. Nu is het uw beurt.

Laat simpelweg uw contactgegevens achter via de knop hieronder en ontdek een wereld vol mogelijkheden. Binnen 48 uur nemen wij contact met u op om alle details te bespreken. En binnen 14 dagen kunnen de eerste sollicitatiegesprekken plaatsvinden.

Inbegrepen

FAQs

Met onze job marketingaanpak kunnen we meerdere vacatures vullen. Voor elke vacature lanceren we een gerichte campagne, waardoor we een breed scala aan kandidaten kunnen bereiken die perfect passen bij de specifieke eisen van elke functie

Wij zorgen voor genoeg gekwalificeerde sollicitanten waar u uit kan kiezen. Lukt dit niet dan hoeft u niet te betalen. 

U start enkel met de advertentie kosten, pas na het vullen van de vacature betaald u een afgesproken % van de bruto jaar inkomsten. 

Ja u krijg een volledig eigen dashboard met de resultaten in één overzicht. 

Contact

Let's Talk about your project!

Feel free to send a message

Scroll to Top

Social Media