Leads

Leads

100% garantie

Gegarandeerd warme leads in de 1e maand. Zo niet? Dan betaal je ons niets! 

Stap 01 /

Lead Campagne

We ontwikkelen leadcampagnes die volledig in lijn zijn met jouw merkidentiteit. Op deze manier krijg je alleen leads die perfect aansluiten bij jouw doelstellingen en waar al een sterke band mee is opgebouwd.

Stap 02 /

Lead Crm

Nadat de leads binnenkomen, worden ze direct geïntegreerd in ons geavanceerde CRM-systeem. Dit systeem is volledig gepersonaliseerd en afgestemd op jouw behoeften. Hierdoor heb je altijd een overzicht van alle leads, hun interacties en eventuele vervolgstappen die genomen moeten worden.

Stap 03 /

Deal

Ons team helpt u om de warme leads te benaderen met gepersonaliseerde aanbiedingen. Op deze manier maximaliseren we de kans op conversie en brengen we nieuwe waardevolle klanten binnen voor uw bedrijf.

0

Jaar Ervaring

0

Leads gegenereerd

0

Branches

Leads

Transparant & Resultaatgericht

Social media inzetten om leads te genereren!

Leadgeneratie met sociale media is het proces van het aantrekken en converteren van potentiële klanten via platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Dit omvat het gebruik van gerichte advertenties, waardevolle content en effectieve communicatiestrategieën om interesse te wekken en leads te genereren voor een bedrijf of organisatie.

Waarom kiezen voor leads?

Na jarenlange ervaring hebben we een succesvolle strategie ontwikkeld voor dagelijkse warme leadgeneratie, waarbij we al meer dan 80 bedrijven in Nederland en daarbuiten hebben geholpen. Wij  bieden een transparante oplossing met direct inzicht in kosten, leads, en omzet gegenereerd door onze diensten. Transparant en resultaatgericht!

 

Leads genereren?

Zeg vaarwel tegen het worstelen met het genereren van leads en omarm de toekomst van succesvolle klantenwerving! Wij hebben al honderden bedrijven geholpen met dit probleem. Nu is het uw beurt.

Laat simpelweg uw contactgegevens achter via de knop hieronder en ontdek een wereld vol mogelijkheden. Binnen 48 uur nemen wij contact met u op om alle details te bespreken. En binnen 14 dagen kunnen we beginnen met het genereren van waardevolle leads voor uw bedrijf.

Inbegrepen

FAQs

Wij werken met verschillende online advertentieplatformen. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld Facebook, Instagram, Linkedin of TikTok. We kijken in de kennismaking naar jouw bedrijf & doelgroep, doen vervolgens onderzoek en geven je vanaf daar een goed advies over welke platformen voor jouw bedrijf en doelgroep

De tijd om resultaten te zien kan variëren afhankelijk van de specifieke strategie en de doelen van de campagne. Over het algemeen kunt u binnen enkele weken na het starten van de campagne de eerste leads verwachten.

In de basis bestaat de investering uit een vaste maandelijkse fee voor onze dienstverlening & daarbij spreken we samen een (variabel) advertentiebudget af. Dit betekent dus ook dat dit voor iedere situatie anders is gebaseerd op jouw specifieke wensen en behoeftes. 🏆 Om je een concrete prijsindicatie te kunnen geven & om te kijken of we je kunnen helpen is het geadviseerd om even een 20 minuten kennismaking in te plannen via de knop hieronder.

Ja u krijgt een volledig eigen dashboard met de lead resultaten in één overzicht. 

Get in touch

Let's Talk about project!

Feel free to send a message

Scroll to Top

Social Media